کرم کاکائو فندقی نوتلا اولین بار در سال 1944 توسط آقای پیترو فررو در ایتالیا تولید شد و خیلی سریع به معروفترین شکلات صبحانه دنیا تبدیل شد. طعم فوق العاده و منحصر بفرد نوتلا آنرا از سایر شکلاتهای صبحانه متمایز می نماید. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی نوتلا ایران مراجعه کنید: www.nutella.com/fa/ir شرکت نیکسان تنها نماینده رسمی شرکت فررو (نوتلا) در ایران می باشد. جهت حفظ کیفیت محصولات، کلیه شکلاتهای وارداتی نیکسان توسط کانتینر های یخچالی حمل شده تا بهترین کیفیت محصولات بدست مصرف کنندگان برسد. همچنین تمامی محصولات این شرکت دارای برچسب اصلالت وزارت بهداشت می باشد. محتویات: شکر، روغن نباتی٬ فندق (13%)، پودر کاکائو کم چرب (7/4%)٬ شیر خشک کم چرب (6/6%)٬ پودر آب پنیر٬ امولسیفایر، لستین (سویا))٬ طعم دهنده (وانيلين) بسته بندی های موجود